Βοήθεια
Τι ψάχνεις;
Θέμα
Συζήτηση
Συλλογή Υπογραφών
Ψηφοφορία
Ερώτημα προς το Δήμο
Ανακοίνωση
Απόφαση
Όλα
Σε ποιά κατηγορία;
Νέα Γενιά
Περιβάλλον
Ποιότητα Ζωής - Διοικητική Εξυπηρέτηση
Παιδεία - Πολιτισμός - Αθλητισμός
Ανάπτυξη - Δημόσια Έργα - Πολεοδομία
Απασχόληση
Κοινωνική Προστασία - Αλληλεγγύη
Τουρισμός
Απόδημοι
ΑΜΕΑ
Όλες
Σε ποιά περιοχή;
Αλωνάκια
Ανθότοπος - Κηπάρι
Άργιλος
Βατερό
Εξοχή
Καλαμιά
Καρυδίτσα
Κοζάνη
Κοίλα-Νέα Καρδιά-Μελίσσια
Λευκοπηγή
Λυγερή
Μεταμόρφωση
Νέα Νικόπολη
Ξηρολίμνη
Οινόη
Πετρανά
Πρωτοχώρι
Πτελέα
Σκήτη-Κοκκιναράς
Χαραυγή
Αιανή
Αγία Παρασκευή
Κερασιά
Κτένι
Ρύμνιο
Ροδιανή
Χρώμιο
Λιβερά
Σιδερά
Μαυροδένδρι
Ποντοκώμη
Κρόκος
Αμυγδαλιά
Άνω Κώμη
Κεσαρειά
Κάτω Κώμη
Κοντοβούνι
Μηλιά
Σπάρτο
Άγιος Δημήτριος
Άγιος Χαράλαμπος
Ακρινή
Αυγή
Βοσκοχώρι
Δρέπανο
Καπνοχώρι
Κλείτος
Ρυάκιο
Πολύμυλος
Τετράλοφος
Κοιλάδα
Όλες
Προσδιόρισε ημερομηνία
2019
2018
2017
2016
2015
Όλα τα έτη
Ιανουάριος
Φεβρουάριος
Μάρτιος
Απρίλιος
Μάιος
Ιούνιος
Ιούλιος
Αύγουστος
Σεπτέμβριος
Οκτώβριος
Νοέμβριος
Δεκέμβριος
Όλοι οι μήνες
Δώσε λέξη - κλειδί
 
 • Πώς μπορώ να θέσω ένα θέμα διαλόγου στην ηλεκτρονική κοινότητα;

  Για να θέσετε νέο θέμα διαλόγου υπάρχουν δύο τρόποι, είτε επιλέγετε από το μενού Συμμετοχή -> Θέτω Θέμα Διαλόγου είτε επιλέγετε Σχετικά Θέματα Διαλόγου στη σελίδα παρουσίασης ενός θέματος, απόφασης ή ανακοίνωσης που αυτό συσχετίζεται. Στη συνέχεια μεταφέρεστε στη σελίδα δημιουργίας θέματος στην οποία καλείστε να συμπληρώσετε τα σχετικά πεδία.
 • Ποια πεδία είναι υποχρεωτικά στην καταχώρηση νέου θέματος;

  Μόνο ο τίτλος του θέματος είναι υποχρεωτικό πεδίο. Ο τίτλος αυτός πρέπει να είναι σύντομος και αρκετά περιγραφικός για το θέμα που θέλετε να αναδείξετε στην ηλεκτρονική κοινότητα. Θα εμφανίζεται τόσο στην αρχική σελίδα της κοινότητας καθώς και σε αποτελέσματα αναζήτησης διαλόγων.
 • Τα νέα θέματα διαλόγου δημοσιεύονται αυτομάτως στην ηλεκτρονική κοινότητα;

  Τα νέα θέματα διαλόγου δημοσιεύονται αυτομάτως με την υποβολή τους από τον χρήστη που τα έθεσε. Δεν υπόκεινται σε διαδικασία έγκρισης από τον συντονιστή του συστήματος. Σε περίπτωση άσεμνου ή προσβλητικού περιεχομένου, ο συντονιστής έχει δικαίωμα να διαγράψει κάποιο θέμα καθώς και τον ίδιο τον χρήστη.
 • Πώς μπορώ να συμμετέχω σε μία διαβούλευση;

  Από τη σελίδα παρουσίασης μίας διαβούλευσης, επιλέγοντας Σχολίασε. Με τον τρόπο αυτό μπορείτε να καταθέσετε την άποψη σας σε κάποιο άρθρο ή/και να τοποθετηθείτε υπέρ ή κατά του άρθρου αυτού.
 • Πώς μπορώ να συμμετέχω σε μία συζήτηση σε κάποιο θέμα που με ενδιαφέρει;

  Είτε επιλέγοντας Κάνε την παρέμβασή σου στη σελίδα παρουσίασης του θέματος δημιουργώντας έτσι μία νέα παρέμβαση πάνω στο θέμα είτε επιλέγοντας Σχολίασε, σχολιάζοντας την παρέμβαση κάποιου συμπολίτη σας.
 • Πώς μπορώ να υποβάλλω ερώτημα στον Δήμο;

  Από την σελίδα του θέματος, επιλέγοντας Νέο Ερώτημα προς τον Δήμο. Το ερώτημα σας πρέπει να είναι σχετικό με το αντίστοιχο θέμα. Κάθε ερώτημα υπόκειται σε διαδικασία έγκρισης από τον συντονιστή. Θα δημοσιευτεί στην ηλεκτρονική κοινότητα σε περίπτωση έγκρισης
 • Πώς μπορώ να υποβάλλω αίτημα συλλογής υπογραφών;

  Από την σελίδα του θέματος, επιλέγοντας Νέο Αίτημα Συλλογής Υπογραφών. Το αίτημα πρέπει να είναι σχετικό με το αντίστοιχο θέμα. Κάθε αίτημα υπόκειται σε διαδικασία έγκρισης από τον συντονιστή. Η διαδικασία συλλογής υπογραφών ξεκινάει σε περίπτωση έγκρισης και θα διαρκεί μέχρι την ημερομηνία που θα ορίσει ο ίδιος.
 • Πώς μπορώ να υπογράψω ένα αίτημα συλλογής υπογραφών;

  Για να υπογράψετε ένα αίτημα συλλογής υπογραφών, από την περιοχή εμφάνισης του αιτήματος αυτού επιλέγετε Περισσότερα... και στο παράθυρο που σας ανοίγει επιλέγετε Υπογραφή. Κάθε υπογραφή είναι μοναδική, επώνυμη και δεν αναιρείται.
 • Πώς μπορώ να υποβάλλω ψηφοφορία;

  Από την σελίδα του θέματος, επιλέγοντας Νέα Ψηφοφορία. Η ψηφοφορία σας πρέπει να είναι σχετική με το αντίστοιχο θέμα. Κάθε ψηφοφορία υπόκειται σε διαδικασία έγκρισης από τον συντονιστή. Η ψηφοφορία θα ξεκινήσει σε περίπτωση έγκρισης.
 • Πώς μπορώ να συμμετέχω σε μία ψηφοφορία;

  Για να συμμετέχετε σε κάποια ψηφοφορία, επιλέγετε αρχικά την απάντηση ή τις απαντήσεις που επιθυμείτε ανάλογα με τον τύπο της ψηφοφορίας και επιλέγετε Υποβολή. Αυτομάτως ενημερώνονται και εμφανίζονται τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας. Κάθε συμμετοχή είναι μοναδική και δεν αναιρείται.
 • Τι είναι η ψηφοφορία πολλαπλών απαντήσεων;

  Μία ψηφοφορία πολλαπλών απαντήσεων έχει δύο έως έξι πιθανές απαντήσεις. Κατά την ψήφο σας, μπορείτε να επιλέξετε μόνο μία από τις πιθανές απαντήσεις.
 • Τι είναι η ψηφοφορία απαντήσεων με κλίμακα;

  Μία ψηφοφορία απαντήσεων με κλίμακα έχει μία έως έξι πιθανές απαντήσεις και κάθε απάντηση έχει δύο έως έξι πεδία κλίμακας, τα οποία είναι ίδια για κάθε απάντηση της ψηφοφορίας. Κατά την ψήφο σας, μπορείτε να επιλέξετε όσες απαντήσεις θέλετε αλλά μόνο μία κλίμακα ανά απάντηση.
 • Πώς μπορώ να βρω αποφάσεις στην ηλεκτρονική κοινότητα;

  Μπορείτε να επιλέξετε Περισσότερα... από τις Αποφάσεις στην αρχική σελίδα ή Αποφάσεις από το μενού Ενημέρωση. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένη απόφαση επιλέγοντας συγκεκριμένο όργανο έκδοσης, συγκεκριμένο διαμέρισμα/περιοχή του Δήμου και συγκεκριμένη χρονολογία/μήνα.
 • Πώς μπορώ να βρω ανακοινώσεις στην ηλεκτρονική κοινότητα;

  Μπορείτε να επιλέξετε Περισσότερα... από τις Ανακοινώσεις στην αρχική σελίδα ή Ανακοινώσεις από το μενού Ενημέρωση. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένη ανακοίνωση επιλέγοντας συγκεκριμένο διαμέρισμα/περιοχή του Δήμου και συγκεκριμένη χρονολογία/μήνα.
 • Πώς μπορώ να βρω θέματα διαλόγου στην ηλεκτρονική κοινότητα;

  Μπορείτε να επιλέξετε Περισσότερα... από τα Θέματα Διαλόγου στην αρχική σελίδα ή Διάλογοι ανά Θεματική Ενότητα ή Διάλογοι ανά Διαμέρισμα/Περιοχή από το μενού Διάλογοι - Διαβουλεύσεις. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένο θέμα επιλέγοντας συγκεκριμένη θεματική ενότητα ή συγκεκριμένο διαμέρισμα/περιοχή του Δήμου, αντίστοιχα, και συγκεκριμένη χρονολογία/μήνα.
 • Πώς μπορώ να βρω διαβουλεύσεις στην ηλεκτρονική κοινότητα;

  Μπορείτε να επιλέξετε Περισσότερα... από τις Διαβουλεύσεις στην αρχική σελίδα ή Διαβουλεύσεις από το μενού Διάλογοι - Διαβουλεύσεις. Μπορείτε να αναζητήσετε συγκεκριμένη διαβούλευση επιλέγοντας συγκεκριμένη χρονολογία/μήνα.